Kanskje du har lurt på hvordan du sletter alle tweetene dine. Det er noe noen gjør regelmessig – enten for å unngå å legge igjen spor av alt de skriver på nettet, eller bare for å tømme tweet-historikken din og oppdatere profilen din. Uansett årsak, i dag skal vi forklare (i en video!) hvordan du sletter alle tweetene dine og til og med planlegger automatisk sletting slik at de fjernes med jevne mellomrom.
Slik sletter du Twitter-historikken din
Det kan være komplisert å slette hele Twitter-historikken din hvis du ikke vet hvordan. Det finnes flere løsninger, så i dag skal vi forklare hvordan du bruker en av dem (en gratis en, selvfølgelig) for å rydde opp i historikken din og planlegge automatisk sletting. Se videoen.
Som du kan se, er trinnene du må følge ikke så kompliserte, men de går også gjennom en sikkerhetskopi (valgfritt, selvfølgelig) slik at du kan lagre alle meldingene dine. Hvis du ikke er interessert i å lagre noe, gå til trinn nummer 6:
- Gå til Twitter-kontoen din og gå inn i alternativmenyen.
- Gå til Innstillinger og personvern.
- Velg "Konto".
- Se i delen Data og tillatelser for alternativet "Dine Twitter-data".
- I "Last ned Twitter-dataene dine" skriv inn passordet ditt og trykk på Bekreft for å laste ned sikkerhetskopien (en nedlastingslenke vil bli sendt til e-posten din når den er klar).
- Gå inn i nettleseren din og besøk nettet tweetdelete.net
- Merk av i boksen for å godta vilkårene for nettstedet og klikk på den (iøynefallende) grønne "Logg på med Twitter"-knappen.
- Du må gi tillatelse for å få tilgang til kontoen din.
- Den vil laste inn en side der du kan velge om du vil at tweets som er eldre enn et bestemt tidspunkt (fra én uke til ett år) skal slettes automatisk.
- Under denne uttalelsen er det en boks for å sjekke for å slette alle tweets.
- Når det er klart, trenger du bare å trykke "Aktiver TweetDelete".
Og det er det. Alle sporene dine på den blå fuglens sosiale nettverk vil forsvinne, og du vil starte på nytt med en ren konto . Husk at ved å velge automatisk slettingstidspunkt gir du TweetDelete-tjenesten tillatelse til å handle på dine vegne med jevne mellomrom og fortsette å slette tweets som er eldre enn en angitt dato.
Hvis du ønsker å tilbakekalle denne tillatelsen , må du gå tilbake til kontoinnstillingene dine og tilbakekalle tilgangen til TweetDelete under «Apper og enheter».